Opslagruimte Roermond

Home > Over Storagebox

Over Storagebox

Storagebox is opgericht in 2008. De gedachten en filosofie om Storagebox op te richten was om de beste service en oplossingen te leveren voor iedereen die op zoek is naar opslagruimte. In Limburg is Storagebox marktleider op het gebied van opslag en onze service wordt dan ook als uiterst vriendelijk ervaren! 

De contacten tussen Storagebox, de medewerkers en onze klanten zijn goed, wanneer er iets is dan zijn onze medewerkers hier direct van op de hoogte en spingen hierop in, zodat de tevredenheid van onze klanten optimaal blijft.

Indien u uw goederen wilt opslaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Uw goederen kunt u veilig en zolang opslaan als u dit wilt. Heeft u tussentijds behoefte aan een grotere of kleinere ruimte dan kunt u kosteloos overstappen en wij helpen u hier graag mee verder!  

Mocht u op een zeer korte termijn een ruimte willen huren? Wij zijn er altijd voor u! Binnen een paar minuten kunt u gebruik maken van uw eigen opslagruimte! Zelfs ´s avonds of in de weekenden is dit bij ons een mogelijkheid!

Opslagruimte Roermond is onderdeel van Storagebox