Opslagruimte Roermond

Home > Bedrijfsruimte Roermond

Bedrijfsruimte Roermond

Bedrijfsruimte Roermond:

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte in Roermond? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Elk bedrijf van middelmatige tot grote omvang heeft een bedrijfsruimte nodig. Bedrijfsruimtes worden daarom regelmatig te koop of te huur aangeboden. Langs de snelweg, in de stad en bijvoorbeeld op industrieterreinen. Locatie kan erg belangrijk zijn voor de werknemers van het bedrijf. Er zijn moderne bedrijfsruimtes, de nieuwbouw, maar ook ouderwetse. Als je een bedrijfsruimte besluit te huren kun je de ruimte dus afstemmen op het soort bedrijf dat je hebt. Een startend bedrijf besluit wellicht eerst te huren totdat het zeker weet of het bedrijf overeind blijft.

Buiten de Self Storage ruimtes, hebben we nu ook opslagruimte vanaf 60m2 t/m 110m2;
  • 60 vierkante meter met 11 vierkante meter entresol (verdieping) voor slechts € 340,- p/maand
  • 63 vierkante meter met 11 vierkante meter entresol (verdieping) voor slechts € 360,- p/maand
  • 110 vierkante meter met 50 vierkante meter entresol (verdieping) voor slechts € 550,- p/maand


De trend van bedrijfsruimte huren in Roermond is op dit moment toegenomen, sinds de krediet crisis, wordt liever gehuurd dat gekocht. Dit omdat dit niet gepaard gaat met een grote investering en waar je niet voor lange duur altijd aan vast zit.

Wij bieden diverse bedrijfsruimtes aan in Roermond. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte van 10m2 of van 100m2? U bent bij Storagebox Roermond aan het juiste adres.Opslagruimte Roermond is onderdeel van Storagebox